Hsp Opleiding

Gepubliceerd jun. 10, 22
3 min read

Opleiding Energetisch Therapeut

Zit jij met angsten waarvan je niet loskomt? Holistische EMDR kan ingezet worden als jij te maken hebt gehad met een heftig trauma zoals een ongeval, pesten, incest, een ziekte, oorlogstrauma, verlies van een dierbare, scheiding, enzovoort. Met holistische EMDR zou je van deze trauma’s los kunnen komen. Klankschaal massage/ontspanningssessie Maak kennis met de klankschaal ontspanningssessie bij ons in Assen (wat is holistisch) (Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent).

Hoe Werkt Een Holistisch Therapeut?Holistische Therapie - Opleidingen

We geven individuele maar ook voor een kleine groep klankschaal ontspanningssessies. Tijdens deze sessie word je ondergedompeld in het geluid en de trillingen van de klankschalen. Een totale ontspanning van lichaam en geest. Wij gebruiken de klankschalen soms ook tijdens de meditaties (elke woensdagavond na opgave) (opleiding holistisch therapeut).

Lichaamsgericht Energetisch Therapeut

Holistische Therapeut OpleidingEnergetische Therapie

Holistische geneeskunst is gericht op de mens in zijn geheel. wat is reiki. Holistisch stamt af van het woord Holos dat ‘geheel, allesomvattend’ betekent. Tijdens mijn behandelingen hanteer ik een holistische aanpak. Dat wil zeggen op fysiek – mentaal – emotioneel – energetisch en spiritueel niveau. Vanuit de holistische visie bestaat alles uit energie.

Opleiding Holistisch CoachSpirituele Opleidingen

Als je energie lekker stroomt, voel je je goed en gaan de dingen moeiteloos in je leven. En vaak zit er ergens in ons systeem wel een blokkade. Zo’n blokkade is energie die langzaam beweegt of zelfs stilstaat. Daar hoef je geen last van te hebben of je accepteert het omdat je de oorzaak kent en weet dat het tijdelijk is (denk bijvoorbeeld aan verdriet na het verlies van iemand of iets).

Energetische Therapie

Wat nodig is, is dat de energie in je systeem weer gaat doorstromen en blokkades worden opgeheven. Wanneer je niet lekker in je vel zit, kan het best zijn dat de oorzaak van jouw probleem ergens anders ligt dan je aanvankelijk denkt. Zo kan een lichamelijke klacht een mentale, emotionele of een energetische oorzaak hebben en andersom (energetische therapie).

Als Holistisch Therapeut ga ik met jou op zoek naar de blokkades die je hinderen en help ik je om jouw energie weer in beweging te brengen. Dit doe ik door gebruik te maken van energetische technieken en coaching, met Reiki als basis (holistische benadering). Bij de behandeling geef ik via mijn handen universele energie (Reiki) door.

Opleiding Energetische Therapie

Holistisch Massage TherapeutOpleiding Holistisch Therapeut

Door mijn ruime ervaring op invoelend, spiritueel en analytisch gebied kunnen we een specifieke aanpak kiezen die bij jou past - holistisch coach opleiding. Vanuit een holistische visie belicht ik jouw hulpvraag en kijk ik graag samen met jou naar diepere oorzaken van jouw klacht. Ik help jou in het verkrijgen van inzicht in de situatie óf om de oorzaak van het probleem of de klacht te achterhalen.

  • Reiki Trainer
  • Holistisch Energetisch Therapeut
  • Holistisch Coach
  • Online cursussen


In het geval van chronische klachten zijn er doorgaans meer behandelingen nodig - Beroepsopleiding Holistisch Energetisch Therapeut. Samen overleggen we wat wenselijk, nodig en haalbaar is - Hoe werkt een Holistisch therapeut?.


Spirituele OpleidingThuisstudie Energetisch Therapeut

Hebben HSP ers wel vrienden?

Hooggevoelige personen worden vaak als prettige vrienden ervaren. Zo zijn ze over het algemeen zorgzaam en attent. Toch is juist vaak deze groep die teleurgesteld raakt in hun vrienden.

Waar hebben hoogsensitieve mensen last van?

HSP of hoogsensitieve personen zijn meer dan andere mensen gevoelig voor prikkels zoals geluiden, bewegingen, aanraking en licht. Dankzij hun sensitiviteit pikken HSP'ers ook meer abstracte dingen op, zoals de sfeer in de kamer waar ze binnenkomen of de stemming van de mensen waarmee ze praten.

Wat is het verschil tussen hooggevoelig en hoogsensitief?

Hooggevoeligheid is, in tegenstelling tot hoogsensitiviteit, niet aangeboren en gaat over een verhoogde kwetsbaarheid of overgevoeligheid die zich uit in een (over)emotionele reactie. “Die kan ontstaan door een opstapeling van stress die niet tijdig heeft kunnen ontladen.

Welke problematiek is er rondom hoog sensitiviteit?

Hoogsensitieve kinderen zijn geneigd om veel te reflecteren, hebben vaak een goed geheugen en een ruime woordenschat. Ook kenmerkend zijn hun diepzinnige vragen en hun sterke afkeer van oefenen en herhalen (Aron, 2002). Hooggevoelige leerlingen kunnen overweldigd raken doordat ze alle prikkels uit de omgeving oppikken.
Opleidingen - Spirituele Lessen

Meer van Massage mat

Navigation

Home

Latest Posts

Hsp Opleiding

Published Jun 10, 22
3 min read

Studiepakket Energetisch Therapeut

Published Jun 05, 22
6 min read

Energetisch Coach

Published Jun 04, 22
6 min read